uppsala.studentbostad-sverige.se: Studentbostad i Uppsala

Studentbostad i Uppsala

Om Uppsala Uppsala är Sveriges fjärde största tätort, belägen knappt en timme från Stockholm. Uppsala är staden med närhet till allt. Här finner du ett stort utbud av puls och shopping i form av butiker, caféer och pubar, samtidigt som närheten till parker och friluftsområden ger en känsla av lugn. Bland stadens gator reflekteras Uppsalas historia i form av sevärdheter och domkyrkan. Som en av Sveriges mest populära studentstäder, har Uppsala präglats av glada studenter och rik kultur. Därför erbjuder staden många underhållande evenemang och mycket god stämning.

Service i Uppsala Uppsala är en universitetsstad med många spännande program på Uppsala Universitet. I staden finns därför många nationer och verksamheter som leds av studenter. I och utanför Uppsalas stadskärna bor majoriteten av alla studenter.

Kommunikation i Uppsala Med Arlanda Express tar det drygt 40 min att ta sig till Stockholm. Också pendeltågen går snabbt och effektivt till huvudstaden med avgång flera gånger per dag.

Värt att se i Uppsala: – Domkyrkan – Uppsala Stadsteater – Botaniska Trädgården

Länkar om Uppsala:

Karta över Uppsala

Uppsala Universitet
Facebook-sida för Hyrsbostäder i Uppsala

Denna hemsida har skapts av en av Sveriges ledande bostadsportaler för att hjälpa de som letar bostad- häribland en studentbostad. Många av Sveriges lärosäten är belägna i storstadsområden och med kraftig folkökning, ökar också behovet av att hitta en studentbostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning.

Icon CO2 neutral website English transparent.png